Meubelstoffeerderij regio Nijmegen Arnhem

Als u uw dierbare meubel wilt laten repareren en stofferen, dan bent u bij ons, als authentiek meubelstoffeerderij in Gelderland, aan het juiste adres. Stoffeeratelier Geurts is centraal gevestigd in Nijmegen, waar alle klanten uit de regio Arnhem en Nijmegen terecht kunnen voor het restaureren en bekleden van alle mogelijke zitmeubelen. Zowel zakelijk als particulier, van een simpele poef tot een design bankje of antieke fauteuil. Susan Geurts, die als dochter van een ervaren meubelstoffeerder de fijne kneepjes van het vak leerde, werkt met veel passie en vakmanschap.

Voor het opnieuw bekleden en stofferen in Arnhem en omgeving geven wij u graag vakkundig advies over elke gewenste stijl, kleur of dessin dat u voor ogen heeft. Maar één ding is zeker: als ons werk erop zit, ziet uw meubel er weer pico bello uit!

of vul het contactformulier in

Showroom meubelstoffeerderij Gelderland

Als u overweegt uw bank of stoeltje opnieuw te laten bekleden, heten wij u graag welkom in ons atelier in Nijmegen. Die is centraal gelegen nabij de uitvalsbasis naar Arnhem en centrum Nijmegen, en de overige plaatsen in de regio. En u kunt er alle materialen met uw eigen ogen bekijken, want de stof zien én voelen geeft u toch de beste indruk hoe uw fauteuil er straks uit zal zien.

Als u uw stoel heeft meegenomen kunnen wij deze ter plekke beoordelen, en u informeren over alle mogelijkheden bij een restauratie. Maar ook als uw meubel te groot of moeilijk te vervoeren is, zijn wij u graag van dienst. Op afspraak komen wij het dan thuis, in uw eigen omgeving bekijken, waarbij we tevens een deel van de meubelstoffen meenemen. Bij een afstand van meer dan 10 kilometer berekenen wij u daarvoor een kleine vergoeding. Maar als u ons de opdracht verstrekt, wordt dit bedrag geheel in mindering gebracht op de uiteindelijke factuur. En dan kost ons bezoek, als meubel stoffeerder in omgeving Arnhem en Nijmegen, u dus niets.

Uitgebreide collectie meubelstoffen

Als stoffeerderij in Gelderland, restaureren en stofferen wij alle soorten zitmeubelen. Of het nu gaat over kantoormeubilair, wachtkamerstoelen voor uw praktijk, of een nieuwe bekleding in uw boot of caravan; wij zijn u graag van dienst. Alles wordt op maat gemaakt, waarbij wij de beschikking hebben over talloze geschikte stoffen. Want uw stoffeerder in de regio Arnhem en Nijmegen heeft niet alleen ervaring, vakmanschap en gevoel voor stijl in huis, maar ook kwalitatief hoogstaande materialen. Een nieuwe schuimvulling bijvoorbeeld, nieuwe knopen of een geheel nieuwe bekleding in een van onze prachtige stoffen of ledersoorten. Voor meubelstofferen in omgeving Arnhem is Stoffeeratelier Geurts altijd uw vertrouwde adres.

Stofferen is een vak

Naast de veelzijdige collectie meubelstoffen, zijn ook een klantvriendelijke service en een jarenlange ervaring debet aan het succes van Geurts stoffeerderij in omgeving Arnhem. Neemt u rustig eens een kijkje in ons atelier, waar wij u onder het genot van een kopje koffie graag alle benodigde informatie geven. Bel daarom vandaag nog voor een afspraak, en vraag naar Susan.

Als ons werk erop zit, zult u verrast zijn door het resultaat: uw zitmeubel is weer als nieuw!

of bel: 06-16710540