Bank bekleden bij Susan Geurts

Uw oude bank weggooien?

Als uw oude, nog altijd stijlvolle bank slijtplekken begint te vertonen, hoeft u niet meteen aan de stort te denken. Een nieuwe kopen is weliswaar een optie, maar eigenlijk wilt u die bank helemaal niet kwijt: hij past immers precies bij de rest van uw interieur. Maar wat dan?

Er is een perfecte oplossing voor een versleten bekleding: de bank opnieuw laten stofferen. Daarmee geeft u hem de juiste behandeling, waardoor u uw vertrouwde zitmeubel kan behouden. Want een bank opnieuw bekleden is dé ideale manier om een compleet nieuwe look te creëren, in een nieuwe stijl, ander materiaal of kleur dan voorheen. Maar waar u ook voor kiest, het resultaat zal u zeker verrassen!

of vul het contactformulier in

Werkwijze meubel bekleden

Uw favoriete fauteuil bekleden is een zorgvuldige klus, die aandacht en vakmanschap vereist, om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Dat is dan ook precies wat ik doe! Nadat ik uw meubel thuis opgehaald heb, verwijder ik de oude bekleding. Daarvan worden mallen gemaakt, om de nieuwe hoezen te kunnen maken. Soms is het nodig de pasvorm te veranderen en daar nieuwe mallen voor te maken. We inspecteren het frame en repareren of verstevigen het, mocht dat nodig zijn. Afhankelijk van wat we afgesproken hebben en wat er geconstateerd is vervangen we de vulling. De laatste stap is het bankstel stofferen. Met leder bekleden of met kunstleder of alle soorten stof.

Bank bekleden bij Stoffeeratelier Geurts

Een uitgebreide collectie stoffen en bekleding

Als u die mooie klassieke fauteuil of dat leuke tweezitsbankje waarvan u nog geen afscheid wilt nemen, opnieuw laat bekleden, geeft u daarmee uw favoriete meubel uw eigen, persoonlijke touch. U heeft veel keus uit allerlei soorten meubelstoffen, leersoorten en kunstleder (skai), in alle mogelijke kleuren en dessins. Daarbij kunt u natuurlijk voor die authentieke look gaan, of juist voor een moderne uitstraling in stoffen en kleuren, die de laatste trends op de voet volgen. Aan u de keus, want in onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie stoffen om uw meubel te stofferen in alle denkbare materialen en tinten. Daarbij adviseer ik u uiteraard graag voor een optimaal resultaat in uw persoonlijke smaak.

Altijd de beste kwaliteit

Zowel voor particulieren als voor bedrijven zorg ik voor vakkundig opnieuw bekleden en stofferen van alle stijlen zitmeubels, van antiek tot modern en van fauteuils tot bootkussens . Ook alleen reparatie en restauratie behoort tot de mogelijkheden. Het spreekt vanzelf dat ik altijd uitga van de beste kwaliteit en het hoogst haalbare resultaat. Zodat u er nog jarenlang van kunt genieten. Ook voor het opnieuw bekleden van uw stoelen, bent u aan het juiste adres.

Benieuwd wat ik voor u kan doen? Meer dan u denkt! Bel vandaag nog voor een offerte of voor een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom en dan maken wij een afspraak.

of bel: 06-16710540